Mitől "menő" a Calvin Klein bugyi/alsónadrág?
Akárhányszor látom (többször, mint szeretném), hogy valaki alsóneműje valószínűleg szándékosan látszik ki, az mindig CK. Nem a lehajoláskor, guggoláskor kivillanóra gondolok.
Ne azt írjátok, hogy irigylitek a problémám! Ruhakereskedelmi cégnél dolgozom.
Mintha nem lenne mindegy, mibe csöpögteti bele a büdös testnedveit. :D
Amúgy igen, egy bizonyos társadalmi szint alatt menö, ugyanúgy, mint pl. a fél ruhát beterítö ARANY adidasjel.
Nekem pl a minősége tetszik. Kényelmes, tartós, tökéletesen illeszkedik.
Az olcsó szarok bevágnak a combomba, kidörzsöli a durva anyaguk a bőrömet, jobban izzadok bennük, nem tartanak sokáig, stb
A CK bugyik minősége 100x jobb. Márkásak között nézve is sokkal jobb, mint pl a triumph, victoria's secret. A Ck melltartók is tökéletesek szerintem.
Ezt a cigányok szokták csinálni. Szeretik mutogatni hogy márkás cuccaik vannak, van pénzük.
Gucci, Lv, guess cuccokat is szeretik. A nagy márkajelzéses sz4rokat imádják.
Pl mint ezek;
Eredeti cuccok, de tiszta józsefvárosi piacos feelingje van. Csúnya, ízléstelen, de legalább látja mindenki hogy van pínz.
A fehérnemű villantósok is ugyanilyen okból villanak.
6-os
Én azonnal meglátom melyik ruha eredeti és utánzat.
Tudom,hogy mit kell nézni.
Eredeti cuccok, de tiszta józsefvárosi piacos feelingje van!
Egyáltalán nem eredetiek és ez rendesen látszódik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!