A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/11 anonim válasza:
Szerintem borzalmas az a vastag fehér talp, pici fűző, és az orra is keskeny.
Még egy fiún is csúnya, nemhogy férfin.
2/11 anonim válasza:
Igen
Csak hozzá illően öltözzön
Pl ne bőrnadrágot vegyen fel hozzá
3/11 anonim válasza:
Én komolyan vehető férfin ilyen cipőt még életemben nem láttam.
4/11 A kérdező kommentje:
Elég megosztóak a vélemények.
Nekem tetszik amúgy. Nem a megszokott, de valahogy jó lenne megtalálni az egyensúlyt, ami jól áll, de kicsit eltér a szokásostól.
Nyilván nem bőrnadrághoz gondoltam. :D
aug. 12. 23:10
5/11 anonim válasza:
Én simán hardanám.
Ez egy fekete vászoncipő, nem? Vannak ilyesmijeim. Igaz, azoknak normál talpa van, nem ilyen vaskos. De nekem tetszik.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen.Olyan, mint a Vans.
Van több ilyenek is, nagyon jók szerintem. Ez is olyan, csak vastagabb a talpa. De legalább nem lyukadna ki.
aug. 14. 20:54
7/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de "Nekem tetszik amúgy. Nem a megszokott, de valahogy jó lenne megtalálni az egyensúlyt, ami jól áll, de kicsit eltér a szokásostól." ezzel meggyőztél - nincs vele semmi baj, én azt mondom, vedd meg
8/11 anonim válasza:
Olyan mintha egy kínai bazárban árulnák. Elég furán néz ki, de pár ezret talán megér.
9/11 A kérdező kommentje:
2.000 Ft.
Szerintem ennyit simán megér.
aug. 22. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!