Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vettem észre mostában,...

Csak én vettem észre mostában, hogy alig van használható ruha a fast fashion boltokban?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron alig vannak jó darabok, csak az ilyen hordhatatlan fodros darabok futnak.

Más is ezt tapasztalta, vagy csak én?

aug. 8. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt én is észrevettem
aug. 8. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem a rövid felsők csinálnak ki évek óta, tuti hogy ha találok valami különlegesebb darabot ami tetszik akkor az hasmutogatós. De basic cuccokat szoktam találni azért normális hosszúsággal is. A fodros cuccokat én sem szeretem, de azért sok nem fodros ruhát is szoktam látni.
aug. 8. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el járni turkálókba

Háda, Cseriti meg ilyenek

aug. 8. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sinsay ben szoktam ruhát venni, mindig találok magamra valamit
aug. 8. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés van valóban. Ami engem leginkább kikészít, hogy nyári holmiknak sokszor olyan vastag anyaga van, hogy a téli felsőimmel jobban járnék kb
aug. 9. 06:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is tapasztalom és azt is, amit az 5-ös válaszoló ír. Nem értem, amikor gyártanak egy haspólót, kis nyári felsőt és olyan vastag, mint egy téli pulóver.
aug. 9. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha budapest akkor swappis ruhaforgó

Vidéken meg a turik. Olcsón, minőségibbet

aug. 9. 10:24
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, én is minap lamentáltam rajta miután egy barátnémat elkísértem vásárolni. Régen a H&M-et konkrétan kiraboltam leárazáskor, 10 éves darabjaim is vannak, minimálisan kopott állapotban csak. Az elmúlt 5 évben 1 db ruhát vettem onnan, 4. mosásnál szétjött a varrás. Utána bejött a Cropp, Sinsay, eleinte ott is tobzódtam, majd kikopott minden ami nekem tetszik és árulják ezeket a jellegtelen sátrakat, ami most divat, legjobb ha még crop fazonú is :D maradok a turinál,valamiért abban sosem csalódtam bár a kedvenceimet sajnos sorra zárják be.
aug. 9. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire számít az ár,de most leértékelések vannak mindenhol.Blue Nature,Envy,Mystic day.Itt normál hosszúsagú felsők vannak.Basic,mintás,többféle.

És a Vinteden is akad sok jó cucc mostanában.

aug. 9. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem TÉLEN volt a best of, mikor végigjártam 5-6 ilyen boltot és mindenhol a kínálat 80%-a haspóló, haspulóver, hasmellény, hasKABÁT volt. Januárban 😂

Na kb egy éve rászoktam a Vintedre, szuper cuccokat lehet kapni fillérekért. Persze nem lehet felpróbálni és visszaküldeni sem, ha rossz a méret, szóval érdemes alaposan leméretni az eladóval és nem túl sokat szánni rá, de nekem kb 20 termékből 1-2 volt nem megfelelő és azokat is el tudtam adni.

aug. 9. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!