Engem a rövid felsők csinálnak ki évek óta, tuti hogy ha találok valami különlegesebb darabot ami tetszik akkor az hasmutogatós. De basic cuccokat szoktam találni azért normális hosszúsággal is. A fodros cuccokat én sem szeretem, de azért sok nem fodros ruhát is szoktam látni.
aug. 8. 22:47
3/11 anonim válasza:
Kezdj el járni turkálókba
Háda, Cseriti meg ilyenek
aug. 8. 22:55
4/11 anonim válasza:
Én sinsay ben szoktam ruhát venni, mindig találok magamra valamit
aug. 8. 23:22
5/11 anonim válasza:
Kevés van valóban. Ami engem leginkább kikészít, hogy nyári holmiknak sokszor olyan vastag anyaga van, hogy a téli felsőimmel jobban járnék kb
aug. 9. 06:07
6/11 anonim válasza:
Ezt én is tapasztalom és azt is, amit az 5-ös válaszoló ír. Nem értem, amikor gyártanak egy haspólót, kis nyári felsőt és olyan vastag, mint egy téli pulóver.
aug. 9. 08:38
7/11 anonim válasza:
Ha budapest akkor swappis ruhaforgó
Vidéken meg a turik. Olcsón, minőségibbet
aug. 9. 10:24
8/11 Metionin válasza:
Igen, én is minap lamentáltam rajta miután egy barátnémat elkísértem vásárolni. Régen a H&M-et konkrétan kiraboltam leárazáskor, 10 éves darabjaim is vannak, minimálisan kopott állapotban csak. Az elmúlt 5 évben 1 db ruhát vettem onnan, 4. mosásnál szétjött a varrás. Utána bejött a Cropp, Sinsay, eleinte ott is tobzódtam, majd kikopott minden ami nekem tetszik és árulják ezeket a jellegtelen sátrakat, ami most divat, legjobb ha még crop fazonú is :D maradok a turinál,valamiért abban sosem csalódtam bár a kedvenceimet sajnos sorra zárják be.
aug. 9. 12:04
9/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít az ár,de most leértékelések vannak mindenhol.Blue Nature,Envy,Mystic day.Itt normál hosszúsagú felsők vannak.Basic,mintás,többféle.
És a Vinteden is akad sok jó cucc mostanában.
aug. 9. 12:05
10/11 anonim válasza:
Nekem TÉLEN volt a best of, mikor végigjártam 5-6 ilyen boltot és mindenhol a kínálat 80%-a haspóló, haspulóver, hasmellény, hasKABÁT volt. Januárban 😂
Na kb egy éve rászoktam a Vintedre, szuper cuccokat lehet kapni fillérekért. Persze nem lehet felpróbálni és visszaküldeni sem, ha rossz a méret, szóval érdemes alaposan leméretni az eladóval és nem túl sokat szánni rá, de nekem kb 20 termékből 1-2 volt nem megfelelő és azokat is el tudtam adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!