Hol vagy milyen márkájú cipőt szoktatok venni ?
Idén eddig vettem 3 cipőt de mindegyik 1-2-3 hónap után ment a kukába mert a talpa kilyukadt. A Dorkonál meg a belseje is totál szét szakadt.
1 Deichmann
1 Dorko
1 Jack&Jones
Manapság már 20 ezer alatt nem is érdemes nézelődni mert mind ilyen gagyi ? Vagy csak ezek a márkák voltak a rossz választások ? Nektek mi a tapasztalatotok ezzel ?
Ezek nagyon gagyik, pénzt sem szabad adni értük.
Igen drágák a jó cipők, de legalább nem 3 hónapot bírnak.
Én leárazáskor szoktam vásárolni, úgy még nagyjából kifizethető.
Skechers, lacoste, vagabond, tamaris, gabor cipőim vannak. Bár a tamarisban most hatalmasat csalódtam, tavaly vettem egy szandált és kilyukadt a talpa, mert belül üreges... szóval eddig a vagabond, ami évekig bírja és elnyűhetetlen, sortcipőben meg a skechers vált be, mondjuk mióta felkapták, nagyon elszállt az árakkal.
Cipőnél boltban mikor nézegetem őket, nálam az egyik szempont a talp vastagsága. Van sok olyan cipő, ami nagyon tetszik, jó az ynaga, a minősége is jónak tűnik, az ára is scsábító, de azért nem veszem meg, mert szó szerint papír vékpny a talpa. A gyártók sokszor ezen spórolnak. Azon kívül hogy minden kavicsot megérezni benne, amire rálépek, nekem is lyukasra kopik. Sokat gyalogolok, nem csoszogok, dagadék sem vagyok, de mégis a vékony talpú cipők nálam is kilyukadnak. Nem egy hónap után! De fél-egy év után felváltva hordva biztos.
Ami nekem van és bevált: Tisza. Igen drága, nem a 20e-s kategória, viszont egyáltalán nem kopik a talpa, a felsőrész is strapabír. Van olyanom, amit 10 éve hordok. Vans. Viszonylag vékony a talpa, de nem lyukad ki évek alatt sem. Árban középkategória, 20-25e körül. Converse. Ezt most vettem, sok tapasztalatom még nincs vele. De kényelmesek tűnik, nem olyan papírvékony és nagyon olcsó volt, kiárusításban 12e-ért nem tudtam otthagyni.
Devergo, Under Armour (Turbulence, kék), Puma.
Volt, amit boltban, volt Zalandorol, volt Zoot-rol. Még megvan mind és mind 20-25 k körül volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!