Ismerite.k a "beblúzozva" kifejezést?
Figyelt kérdés
Angolul "bloused". Azt jelenti, mikor kényszerből kell a kényelmes pólóid helyett kényelmetlen blúzban lenni.
Ti milyen gyakran vagytok beblúzozva?
Nekem új munkahelyem van, ami bankfiók, így sajnos innentől minden hétköznap be vagyok blúzozva. Ráadásul csak fehér vagy világoskék lehet, végig gombos. Remélem megszokom.
Ti hogy bírjátok?
aug. 6. 07:43
1/10 anonim válasza:
Olyan kifejezés, hogy "beblúzozva" nem létezik a magyar nyelvben és értelme sincs. (Angolból tükörfordítani nem érdemes és osotbaság is!)
2/10 anonim válasza:
Vannak kényelmes blúzok is, nem kell szenvedni :)
3/10 anonim válasza:
Pamut blúzokat kell keresni és nem túl testhezálló fazont választani.
4/10 Metionin válasza:
Szerencsére soha. Utoljára az egyetemi szóbeli vizsgáimra kellett kötelezően fehér blúz. Munkába vagy akárhova ha blúzt veszek fel, az nem a tipikus irodai és azért veszem fel, mert épp ahhoz van kedvem. Van dresszkód de az inkább arra a pár ruhadarabra terjed ki, amit nem vehetünk fel.
6/10 A kérdező kommentje:
#1: Miért ne lenne? Ugyanolyan analógia, mint a betakarva, begyógyszerezve stb. Beblúzozva.
#4: Akkor neked jó, sosem vagy beblúzozva.
#5: ???
aug. 7. 09:53
7/10 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az ingeket, blúzokat... inkább az ilyen pólós szerelésekben érzem kellemetlenül magam, nem önmagamnak.
8/10 A kérdező kommentje:
#7: Akkor te magadtól be szoktad blúzozni magad?
aug. 7. 18:01
9/10 anonim válasza:
Linket, ahol használják a kifejezést. Gondolom, tiktok, vagy akármi. Érdekelne.
10/10 A kérdező kommentje:
#9: Továbbra sem értem, milyen tiktok linkről beszélsz. Nem hinném, hogy van ilyen ott.
aug. 8. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!