Mennyire gáz ez?
Feltűnési viszketegséged van, ami lustasággal párosul.
Nem mész sehova, mert nincs kedved, de ha mégis, akkor mindenki nézzen.
Én a legbrutálisabb metálokat hallgatom, de a zenét belül szeretem, nem magamon hordom.
Hol laksz kérdező?
-Mármint: kisfalu, nagyfalu, kisváros, megyei jogú város, Budapest? Határon innen vagy túl?
Az öltözködésed nem gáz egyáltalán, nem is extrém.
Az gáz, aki ezt megszólja.
Ne foglalkozz vele, akármi is van rajtad, mindig lesz, aki talál okot a beszólásra.
Hasonlóan járok én is mindenhova, csak női verzióban.
Csak a primitív, földhözragadt emberek rugóznak ezen, de nem is járok már olyan közegekbe, ahol ezért csesztetnének. A fővárosban semmi extra nincs az öltözékemben.
Többen jöttek már oda hozzám, hogy mennyire menő a szettem. Egyszer a vonaton még egy kalauz is metálvillát mutatott. 😄
Gyerekeknek is nagyon tetszik. Hallottam már vissza, hogy a kislány eldöntötte, hogy ha nagy lesz, úgy akar öltözni, mint én.
"Én a legbrutálisabb metálokat hallgatom, de a zenét belül szeretem, nem magamon hordom."
Így szól egy vérbeli konformista...
Tudom szlogen, de ne foglalkozz velük
Valószínűleg valamit elfolytanak, aztán aki nem szürke kisegér, azt hamar megtalálják általában
Egy életed van, öltözz úgy, ahogy érzed/tetszik neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!