El szeretném adni a nem használt ruháimat, de nincs időm egyenként meghirdetni őket. Létezik olyan cég, amelyik egyben felvásárolná mindet Budapesten?
Nincs ilyen. A ruhákat egyébként is nehéz eladni. Kutyának se kell.
Ha meg akarsz szabadulni tőle, akkor vagy egyenként meghirdeted vagy kirakod lomtalanításkor. Vagy leadod ilyen adomanyboltban az évszaknak megfelelőt, de már ők se tudják tárolni a ruhákat, annyi van.
Nincs. Senki se tudja eladni a ruháit. Egyesével befotózva is max a negyedét. Nem éri meg veszősni vele.
Vsgy kimesz gardrobvasarra de oda se jarnak mar tul sokan
Adományozd el. Lelkednek i sjot tesz. Vagy add le ruhaforgoban es pontokban levasarolhatod
Vâlogasd ùgy össze, hogy mondjuk ruhacsomag nyári S/M méret, 20 db
ruhacsomag téli S/M méret 20 db. Pár darabot lefotózol, odaírod, hogy nem szedek szét.
Igaz így egy reális turis árat érdemes megadni, mondjuk 10.000Ft a 20 ruhadarab. Ha jó állapotúak, esetleg márkásak. Ha viszont többet szeretnél érte, ahhoz neked is többet tenni kell.
Sajnos nincs felvásárló cég. Eladni nagyon nehéz. Saját tapasztalatból mondom. Én a gyerekeim ruháit próbálom eladni, most gyesen vagyok időm is van, de vevő nincs.
A többség szinte ingyen akar kifogástalan ruhákat, lefoglalják azután nem jönnek érte, meg majd családi pótlékkor fizetnének ( mintha az akkora nagy összeg lenne). Mivel mi már nem tudtuk hová rakosgatni a kinőtt ruhákat így eladtam szinte ingyen 15-20db-ot 1500ft-ért, a maradékot meg kitettem a kukára.
Menj el egy "Cseriti" nevű turkálóba, és ad le őket.
Sok árvának jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!