Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elfogadható ez a viselet repülön?

Elfogadható ez a viselet repülön?

Figyelt kérdés

Olyan szettem van mint az utolso kepen latszik

[link]

aug. 3. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Repülőn fő a kényelem.
aug. 3. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
El
aug. 3. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Ha foltos tehén vagy mint a képen szereplő alak, akkor igen. De csak akkor
aug. 3. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Naggggyon jó választás ez a szett!

Óriási öröm lesz egy ilyen hosszú ujjú, vastag, kapucnis cuccban kiszállni pl. a rodoszi a reptéren +42.8°C-ban, majd 3ésfél órát elvonatozni egy kattaviai szállodába. 😁

aug. 3. 10:58
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Persze. Kényelmesben lenni a legjobb.
aug. 3. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Esetleg ha gondolod vigyél magaddal a táskádba rövid nadrágot, vagy egy vékonyabb nadrágot, ha esetleg nagyon meleged lenne és nagyon izzadnál. De amúgy én pl. június végén is hosszú nadrágban repültem, és lehet a nagy fáradtság is hozzátett a közérzetemhez, de én fáztam, örültem hogy hosszú nadrágban mentem, és pulcsi is sokszor rajtam volt a repülőn és a reptereken. Kiszámíthatatlan, hogy milyen lesz az idő a repcsin. Én nyáron is inkább valami lengébb, de hosszú nadrágban megyek, plusz pulcsi van nálam.
aug. 3. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
A zsebeiben levegő van a felirata szerint.
aug. 3. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Óriási öröm lesz egy ilyen hosszú ujjú, vastag, kapucnis cuccban kiszállni pl. a rodoszi a reptéren +42.8°C-ban, majd 3ésfél órát elvonatozni egy kattaviai szállodába."

Arra vonatkozott a kérdés, hogy a repülőn jó lesz-e, nem arra, hogy mi lesz utána a reptéren meg a szálláson. És igen, jó lesz, sőt jól is teszi, ha hosszú ruhával készül, mert némelyik repülőn elképesztően hideg levegőt fújnak, nekem nemrég pulóver + két takaróval is éppen csak kibírható volt.

aug. 3. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

#8.

Egyetértünk, én sem bírom a repülőkön fújó klímát, ezért viszek magammal egy könnyű takarót.

Na de azt egy mozdulat föltekerni, és betenni a kézitáskába, ellentétben egy hosszú vastag tréningnadrággal és bebújós felsővel.

Ugyan ez a pléd, jó lesz a tengerparton kifeküdni, ám a képen látható szett viszont csak fölösleges lom, egy nyári tengerparti üdülésnél.

Nézd a praktikum oldaláról!

(#4 voltam)

aug. 4. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ha majd megfagysz nélküle, akkor nem fölösleges lom. Még egyszer: nekem pulóver + 2 takaró is alig volt elég (mondjuk jó hosszú repülőút volt). És nyilván júniusban semmire nem használtam őket egyébként.
aug. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!