Akik már rendeltek Temuról ruhát, nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Most jött meg nemrég egy rendelésem, először rendeltem a temuról, elsősorban rendszerezőket, kozmetikai tartókat, de rendeltem 3 felsőt is meg 2 szoknyát. Alapvetően XS méret vagyok, ha nagyon szűk a ruha fazonja, akkor S. Sheinről korábban 1-2 alkalommal rendeltem, ott is Xs-S méretben és többnyire jók voltak rám. Azt hiszem be lehetett állítani, hogy európai vagy kínai méretezés legyen, én európait állítottam be, főleg S-es ruhákat rendeltem, de majdnem az összes akkora, mint a ház. Az egyik felső simán elmenne L méretnek is, a másik M-esnek, egy felső lett rám jó, de az is határeset. A szoknyáknál szintén, nem esnek le rólam, de lehetne 1-2 számmal kisebb. Minőségre borzasztóak, nyilván nem csúcsminőségre számítottam, de hogy ennyire sz*r, azt nem gondoltam volna.aug. 1. 09:40
1/2 anonim válasza:
Ugyanez a tapasztalatom, egy temus pulcsim van, masik héten mar a cipzarja nem mukodott, nagyon kellemetlen az anyaga
2/2 anonim válasza:
1 inget rendeltem Temuról. A méret rendben volt, de az anyaga nem olyan volt, mint a képen - de ezt úgy is rendeltem meg, hogy benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!