Hogyan tudom meg hogy melyik nap hozzák ki az adott ruhát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a shain-ről rendeltem egy ruhát és nem tudom melyik nap fogják kihozni mikor és hogyan értesítenek? mert ha pont nem vagyok otthon akkor nem tudom átvennijúl. 29. 09:53
1/3 anonim válasza:
Fogsz kapni emailt vagy sms-t elotte nap. Legtobbszor tudod modositani is a napot.
2/3 Metionin válasza:
A magyar posta szokta hozni, jön e-mail amikor a futárszolgálat átveszi és amikor a kézbesítő átveszi. Módosítani is tudod, illetve a kézbesítő számát is megadják, hogy tudj neki szólni ha nem vagy otthon.
3/3 anonim válasza:
A megjegyzéshez odaírod hogy ha péntek hozzák akkor aznap előtte már semmit nem veszel fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!