Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell batikolt felsőket...

Hogyan kell batikolt felsőket készíteni? Valaki segítsen ennek a pontos műveletében pls.

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 13:56
 1/4 bogyóó^^ válasza:

hűha én csak addig tudom hogy egy pólót össze kell kötni kötéllel ahogy csak akarod és utána valamilyen színezett vízbe kell tenni.. és amikor kiszeded akkor kitenni száradni .. csak ennyit tudok :( azt nem tudom hogy milyen színezőbe kell tenni :( de azért remélem tudtam segíteni. :)

15/L

2010. nov. 1. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

vegyél ruhafestéket valami háztartási boltban, a cimkéjén rajta van, hogy kell használni, egyszerű

Ha bővebb infó kell írj privit, most nincs kedvem fölöslegesen gépelni.

2010. nov. 1. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
sima ruhafesték, kis tasakba kapható, kb 100 ft, rá van írva a használati utasítása.
2010. nov. 1. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ruhafestekbe kell aztatni,eloiras szerint... elotte kosd ossze vissza spargaval,ezeken a helyeken nem fogja meg a festek :-)
2010. nov. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!