Van egy shellys rangers bakancsom, tök új, és elsőre feltölrte véresre a lábam. Ti hogy voltatok ezzel? Vagdossam a lépcsőhöz a sarkát? Mert abba is acél van. Nagyon fáj! Pedig szeretném hordani! Mit tegyek?
remélem...
de ha 2 zoknit veszek fel, akkor meg szorít és mégjobban nyomja :(
Nekem is minden új bakancsom az első napokon borzasztóan feltörte a lábam, azóta viszont a legkényelmesebb lábbelieim közt vannak számon tartva. :D
Nincs mese, ezt az időszakot át kell vészelni, utána jó lesz. :)
5 éve törtem be az első bakancsomat, a sarkamon a mai napig ott vannak a nyomai. Amikor hordtam, úgy jártam, mint aki beszart, sokan röhögtek rajta, én is, már ha nem fájt annyira. Ez ilyen, úgy próbáltam megoldani, hogy dupla vagy tripla zoknit vettem fel, és a sarkamnál megpróbáltam kipárnázni összehajtogatott zoknival, de ez nekem nem sokat ért. 1-2 hét volt a nagyon kritikus szakasz, ebből is az első 3-4 nap fájt a legjobban. A 2. bakancsom már nem tört meg annyira. Most akarok újat, a régi tönkrement, és 1,5 éve nem is volt rajtam bakancs, de akkor is betöröm, ha fájni fog, mert utána nagyon kényelmes és szeretnivaló. :)
21/L
köszönöm, kedves utolsó válaszoló, hogy értelmes válaszoddal gazdagítottad tudásomat... :S
ha martenst vettem volna, akkor az hamarabb tört volna be?
Kézzel törd be a sarkát. fogod látni h amikor ráncosodik a bőr. akk puhul.
A sarkában nincs acél csak dupla varrású így ezért téveszthet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!