Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek magassarkú viselet...

Szerintetek magassarkú viselete szexibbé teszi a nőt?

Figyelt kérdés
Főleg férfiakhoz szól a kérdés, de bárki válaszolhat.

júl. 22. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Magassarkúval határozottan szexibbnek tűnik egy nő
A magassarkú nem befolyásolja, hogy mennyire tartok szexinek egy nőt
64 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
szerintem nem függ a szexisége egy nőnek hogy mi van a lábán. szép a magassarkú meg minden de szerintem nem annyira számít.
júl. 22. 14:20
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
szerintem sincs akkora jelentősége. mármint értem, hogy valaki szemében egy csinos, szexi cucc, meg tény hogy a vádlit pedig formásabbnak mutatja, de azért nem ez a meghatározó. másrészt sokat levesz az "esztétikai élményből", hogy a tulajdonosának mennyire kényelmetlen, sokszor menni alig tud benne, valamint például egy járólappal burkolt hosszabb folyosón végtelenül zajos
júl. 22. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Amikor a feletted lakó nő minden hajnalban abban indul el dolgozni ráadásul még háromszor visszajön valami szrjáért a lakásába, aztán utána végigcsattog benne a folyosón is az olyan kedves dolog.

Ezt a hármas "végtelenül zajos" megjegyzésére hagyom itt.

júl. 22. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Nőként én úgy tudom, hogy úgy alakítja a testtartást, amit ösztönösen szexibbnek érez a legtöbb ember. Ez nem tudatos, így vagyunk huzalozva.

Ettől függetlenül sosem hordok magassarkút, mert egészségtelennek és kényelmetlennek tartom. Nem éri meg.

júl. 22. 14:36
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Férfiként azt mondom nem mindegy ki viseli. A magassarkút tudni kell viselni, nem árt hozzá egy kecses alkat.
júl. 22. 14:58
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem mindegy, hogy ki és hogyan viseli. Ha valaki úgy megy benne, mint, aki becsinált az pl nem szexi.
júl. 22. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha normálisan tud járni benne, akkor igen, szexibbe teszi.
júl. 22. 15:09
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Ez a magassarkútól is függ illetve attól is, hogy mit húznak hozzá.

Egy miniruhás nő tűsarkakon szexibb mint egy kockasarkú ódivatú tipitopogóban.

Viszont egy magassarkú bokacsima jobban néz ki farmerrel, mint suhogós melegítővel.

(és igen, van aki az utóbbival hordja)

júl. 22. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Alapvetően igen, de az outfit többi része is sokat számít, és nagyon nem mindegy, hogy milyen magassarkúról van szó. Egy ormótlan, vastag sarkú platformos cipőhöz képest még egy lapos sarkú balerina, sőt egy szebb sportcipő is nőiesebb kisugárzást tud adni.
júl. 22. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:
24%
Az én véleményem kifejtésére egy 3. opcióra lenne szükség, tehát hiányos a választék
júl. 22. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!