Acélbetétes bakancsot milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Munkahelyen kaptam munkavédelmi bakancsot, de elég kényelmetlen, és nehéz is sajnos. Még talpbetéttel is.
Olyat keresek ami relatíve nem nehéz, és nem is kényelmetlen.
Hol, milyen üzletben keressek? F
Budapest kizárva, vidéki vagyok.
júl. 19. 14:44
1/5 anonim válasza:
Hát ha melózni kell, akkor ott kérdezd meg mi az, ami náluk megengedett, egyáltalán vehetsz-e más márkát, vagy csak az az egy bizonyos az ami oké.
Különben nem véd a biztosítás. Szóval ha lesérülsz, széttárhatják a kezüket, hogy hát akkor az ígyjárás klasszikus esete.
Értsd, ha ráesik a lábadra a ház, péppé töri a lábadat, soha többé nem tudsz járni, de nem kapsz kártérítést, mert te saját szakállra valami nem szabályosat vettél fel.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, tudatában vagyok. Viszont az sem megoldás hogy ezt a sz*rt hordjam 8 órán keresztül, és belesántuljak. A cégnél kb majdnem mindenki sajátot hoz, mert senki sem szereti. Még nem volt alkalmam körbekérdezni, ki milyenre esküszik.
júl. 19. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!