Hol találhatnék elérhető áron ilyesféle kalapokat? (képpel)
Figyelt kérdés
Budapesten vagy Székesfehérváron. Főleg turik, vagy butikok érdekelnének, mert kalapkészítőknél iszonyatos áruk van. Cilinder is érdekelne (női).
2010. okt. 31. 22:10
1/5 anonim válasza:
ez engem is érdekelne!...
(az 1., a 4., és 5. nagyon tetszik):)
2/5 anonim válasza:
debrecenben egy sima no-name sapkaboltban láttam olyat mint az 5. vagyis itt nem a márkára mentek, hanem a változatosságra. sejtem ott is vannak ilyesmi boltok.
3/5 A kérdező kommentje:
sajnos amiket én ismerek, ott kb. 10.000 ft egy olyan kis kalapka, mint az 5., egyedi készítésre meg még drágább... konkrét helyek érdekelnének, ahol normális áruk van.
2010. nov. 1. 20:29
4/5 anonim válasza:
a 3. kalapba beleszerettem!
A nyáron voltam egy turkálóban, és ott is találtam egy a 4.-hez hasonlót, de 7500 ft volt, !Turkálóba! így nem vettem meg.. Nem tudom hogy egyáltalán érdemes ilyesmibe időt belefeccolni, mert egyre gyönyörűbb kalapokat találunk egyre markánsabb árakon és ez teljesen elveszi a kedvem mindentől! Én vettem egy szövetkalapot (feketét) és csináltam rá egy brosst amit feltűzhetek rá és le is vehetem. Sokkal olcsóbb megoldás és szinte ugyan úgy vissza tükrözi a vintage stílusjegyeit! :)
5/5 A kérdező kommentje:
szívesen díszíteném én is, van otthon necc anyagom, csipkém, tollat is tudok venni, mindent ami kellhet, masninak valót, de sima, nagy karimájú kalapot/kis fejtetőre való kalapkát sem találok, ami alapnak jó lenne! Mindenhol csak ezeket a nagypapa meg gengszter stílusú kalapokat látom :S
2010. nov. 3. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!