Átlagosnál kövérebb lányok ti hol vásároltok? 42-44-es méretűek?
Én a 40-44-es méretemmel nem érzem magam kövérnek,de van rajtam egy kis felesleg.
A kérdésedre válaszolva:kínaiban néha találok egyébként van 1-2 utcai árus akiknél jó cuccok vannak és olcsó is.
Oké, bocsánat a kifejezésért, de most igy hirtelen más nem jutott eszembe.
Kinain kivül, még hol vásárolsz? Árkádban lévő boltokban találsz valami ruhát? Vagy egyáltalán hol érdemes körül nézni.
Első vagyok.C&A-ban volt méret csak nem tetszett:(
Piacon meg lehet próbálni,olyan árust kell keresni akinél török ruha van,jó minőségű és sokáig bírja.
én sehol:S
farmerben 33as kell, amúgy 42-44es, és SEHOL nem kapok normálisat...:S
pedig már egy minta nélküli sötétkék farmerrel is megelégednék, ha kapnék:S
de mindegyik dereka fenn van a köldökömnél:S
én turkálóban vásárolok, mert nagyon sok a nagyméretű, de szinte hordatlan holmi, ráadásul nagyon olcsón.
farmert eddig még nem találtam magamnak, de le is tettem róla, jó nekem a szövetnadrág... :)
néha találok teszkóban, auchanban, corában nagyobb méretű, leértékelt, és viszonylag szép/elegáns nadrágokat, ezekre mindig lecsapok, de ezeket szinte mindig meg kell igazítsam: szárfelvarrás, deréktájon bevarrás vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!