Viseltek alsónadrágot ilyen melegben?
Figyelt kérdés
júl. 8. 15:26
1/17 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok?
júl. 8. 15:49
2/17 anonim válasza:
Persze, mindig van rajtam. Anélkül nem lenne túl higiénikus, meg ki is dörzsölne egy keméynebb anyagú gatya. Sohe nem jutott még eszembe alsónadrág nélkül gatyát felvenni.
5/17 anonim válasza:
Rövidgatya alá,amiben van ez a hálós betét nem. Rendes nadrág alá mindig
6/17 anonim válasza:
5# abban meg gusztustalan, ha huggyszínü lesz a háló.
7/17 anonim válasza:
Nem lesz olyan kedves 6 os! Már kisgyerekként megtanították,hogy pisilés után ki kell rázni,vizelettartási problémáim pedig nincsenek,plusz a rövidnacit ki is szoktuk mosni,szóval érted...:)
8/17 anonim válasza:
"Már kisgyerekként megtanították,hogy pisilés után ki kell rázni,"
Ok, akkor neked nem sárga lesz, hanem fehér. :)
Egyébként ezt tanították:
"Hiába húzod, hiába vered,
az utolsó csepp úgyis a gatyába pereg."
"plusz a rövidnacit ki is szoktuk mosni,szóval érted"
Amikor már sárga, akkor már moshatod.
Egyébként lebuktál. Nöként nem ér úgy írni, mintha saját tapasztalat lenne.
9/17 anonim válasza:
"abban meg gusztustalan, ha huggyszínü lesz a háló."
Nem mindenki szokot behugyozni! Ilyen hálósnál meg szerintem evidens, hogy minden hordás után megy a mosásba.
10/17 anonim válasza:
Lebuktam?? :))) Na ilyen sem volt még,hogy "lenőztek" Akkor azt javaslom,hogy te mindig vegyél fel,én meg hagy csináljam már úgy,ahogy nekem jó,az észosztást meg tartsd meg magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!