Lányok / Nők szoktatok az About You-ról zoknit rendelni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én inkább csak a H&M-ből vásároltam zoknikat mintásakat leginkább, mikor még voltak többfélék, mostmár mintásakat alig lehet venni ott, eddig onnan váltak be a zoknik mikor szükség volt rá, csak némelyik zokni már nem olyan minőségi mint régebben volt, és úgymond kísérletezni szeretnék, hátha találok hosszú távra egy boltot.
Tehát csak annyi a kérdés, hogy mennyiért szoktatok venni, meg milyen fajta, stílus, márka stb. Ja meg ugye mennyire jók ott a zoknik.
Meg legalább tudom ajánlani a nővéremnek, mert folyton lenyúlja a szép cuki zokniaimat, mert lusta keresni magának.🥹😅😅 mondjuk ez mellékes.
Előre is köszönöm a válaszokat!
L/22
júl. 8. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!