Fiatal fiúk! 18-29 évesek! Mit viseltek ilyenkor? Szalmakalap vagy baseball sapka? Sztetek gáz hogy 24 évesen szalmakalapot hordok?
Figyelt kérdés
júl. 8. 06:54
1/15 anonim válasza:
Ha malac ganézás kozben hordod akkor nem
Minden mas esetben gáz
2/15 A kérdező kommentje:
Hőség van akkor mit hordjak ami védi a fejem?
júl. 8. 07:06
3/15 anonim válasza:
Szerintem meg inkább szalmakalap legyen, mint baseball sapi. Utóbbi gáz és nem is áll jól senkinek.
6/15 anonim válasza:
Baseball sapka az ilyen tipikus proli, kocsmatöltelékre emlékeztet. A szalmakalap ezerszer jobb szerintem is.
23/F
7/15 anonim válasza:
Ez a prolizás abszolút hülyeség. Bár számomra esőben kell baseball sapi és én sem értem, de ettől még nem proli az ember.
Különben valakinek jól áll a szalmakalap és akkor nem gáz. Rajtam inkább vicces, úgyhogy én hanyagolom. Bár poénnak is jó kint a parton, de a vízbe már nem mennék be vele. Nekem napellenző van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!