Nyáron ha harisnyát szeretnék fel venni milyen márkájú
harisnyát ajánlotok és hány -den-est?
Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 14:50
1/9 anonim válasza:
Vannak kifejezetten nyári harisnyák, mármint nylonharisnyák, 8-10den, márkák szerintintem nem számít, inkább a szín,méret. Ott nézd meg ahol sok harisnyákat árulnak.
Én pl a LineaOro 15den lycra fényes harisnyát szeretem, szépek és nem is drágák, jó anyagúak és kényelmesek.
2024. júl. 7. 15:54
2/9 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc, nagyon finom nagy kényelmes de iszonyat könnyen sérül mert vékony.
Attól függ mire kell neked. Én például minden reggel 20 denesbe megyek dolgozni, mivel nyári rucikat hordok és reggelente elég hüvi van, viszont az első dolgom levetni a harinnyámat miután beértem az irodába. Ha te egész nap hordani szeretnék akkor inkább tényleg vegyél 8-10 deneseket ha nem akarsz belesülni ☺️
A márka az teljesen mindegy, a vastagság számít. Én nyáron 5-7-8 denes harisnyákat hordok. Szinte alig érzem magamon. Reggel még hűvös van, irodában megy a klíma, szóval simán elvagyok benne egész nap. Túl drágát/márkásat nem érdemes ilyen vékony harisnyából venni, mert nagyon gyorsan leamortizálódnak minőségtől függetlenül, egyszerűen túl vékonyak, ezért tök mindegy a minősége, ha beleakadsz valamibe, szakadni fog. Vagy a cipőd koptatja ki nap végére stb. Szóval jó dolog az ilyen vékony harisnya, de vigyázni kell rá. Ha nem tudsz annyira vigyázni a harisnyáidra, akkor inkább 15-20 den.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!