Mi számít kihívó öltözködésnek, sminknek?
Vörös rúzs, erős szem körüli festék, műszempilla. crop top, főleg rövidnadrággal párosítva crop top, mell kilátszik pólók, nagyon rövid gatyák. és testhez simulós egyberuhák ami térdig, vagy térd fölé érő.
illetve magassarkú például bőr leggingsel
Attól függ, milyen társadalmi státuszról beszélünk.
A demográfiai és egyéb szociokulturális jellemzők irányadók lehetnek.
Hurka száj agyon kontúrozva, ajakfényezve
Vastag gagyi műszempillák
Vastag szemhéjtus, erős szemhéj festék
10 centis műkarmok
Vastag, fekete, magas szemöldök (olyan kötekedő c asszonyos stílus)
Leggings, főleg amelyik berojtozódik a segglyukába, vagy amik átlátszóak és látszik a bugyi, narancsbőrös redős picsa
Testhez simuló mini ruha, főleg ha 2 mérettel kisebbet hord
A mini ruha szerintem is ribis, ami térd fölé érő. Vagy térdig.
És a seggberagadó leggings is.
Nemrég láttam egy vékony csajt, ilyen seggragadós leggignsgben, konkrétan úgy volt a varrva hogy bele menjen a seggébe. És így járt az utcán.
De valami brutális látvány volt..... Azt hiszem ez volt a legjobb segg amit láttam életemben. látszott rajta hogy edzz rá. Ez a csaj ha végig megy az utcán nők férfiak egyaránt végig bámulnák, autósok karambolózznának.
De egyébként arcra nem jött be annyira, ilyen goth frufrus beütése volt fekete hajjal. Nem volt csúnya csak nekem nem volt az a hú de szépség. De teste kompenzálja ezt.
Mondjuk szerintem lapos seggel is kellene 10-ből 10 férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!