Hol tudnék venni vastag combra fürdőgatyát? A sok edzéstől megnőtt,van rajta zsír is nyilván de inkább izmosnak mondanám és nem tudom hol kapnék rá fürdőgatyát
Figyelt kérdés
júl. 6. 21:11
1/3 anonim válasza:
Nem kellett volna edzeni, a nőknek a diétát találták ki, nem az edzést. Most már örökre férfias lett a genetikád.
2/3 anonim válasza:
Sokan rövidnadrágot vesznek fel,akár sort vagy halász nadrág formában, tehát ezekben nem gond a problémád.
3/3 anonim válasza:
#1, honnan veszed, hogy a kérdező nő? "Fürdőgatyát" szerintem általában nem a nők hordanak.
Amúgy a kérdést teljesen én sem értem. Voltam extrém dagad, kötel 140 kg-mal, vaskos hájas combokkal, de nem volt olan problémám, hogy ne kaptam volna fürdőgatyát. A buggyos rövidnadrágszerűeknek is elég céles a combrésze, a sztreccsesek meg nyúlnak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!