Van még valaki rajtam kívül, aki nem talált még csizmát magának? Miért nem?
Mi az oka annak, hogy még nem találtál csizmát? Pénz? Kedvtelenség? Nincs olyan, ami tetszene? Széles vádli?
Adjunk egymásnak tippeket, hogy hol érdemes megnézni...
Bokacsizmát már vettem a Zaraban, amibe beleszerettem, de hosszúszárút még nem találtam. Vagyis Zaraban az is van, de most nincs arra 30 ezrem. Olcsóbb helyen nem találtam, meg nem is szívesen veszek pl. Deichmannban csizmát, amikor mindenki lábán olyan van. Megpróbálom 1 hónapon belül összekaparni azt a 30 ezret a Zaras csizmára, ha nem jön össze akkor nem veszek, tavalyról úgyis vannak csizmáim, többféle :)
25L
30ezer???? hogy van ennyire pénzed, még ha össze is kell kaparni
a lábam be se merem tenni ilyen boltokba
én egy egyszerű kínai vászon csukába járok fekete és 700 volt XD
kezd szét jönni, de hát nincs pénzem még 5 ezres meg 3ezres csizmára sem... :/
Kedves 18:10-es!
Ugyanígy vagyok vele. Állítólag a Rieker csizmára, ha ráfizetsz 5000 Forintot, megcsinálják a vádlidra csizmát. Alapból olyan 30.000 Forint körül mozognak a csizmáik.
Tamarisban nagy a választék, mindenféle stílusban és méretben van, onnan sikerült végre szerválni egyet. Nekem kicsi hatos a lábam, gyerekcipőt meg mégsem hordhatok.
20/L
Én egyszerűen nem találtam,olyat ami tetszene és nem fura az ízlésem, csak praktikusan kényelmes és csinos cipőt szeretnék.
- Legtöbbször vagy lehelet vékony a talpa a csizmának, amiben egyből felfázom a buszra fél órákat várva, vagy pedig akkora sarka van, hogy nem lennek kényelmes egész nap abban rohangálni.
- A hegyes orrú meg azért nem praktikus mert egyből lejön az orráról a bőr.
- A kerek orrúak legtöbbször bokacsizmák,amelyek úgy vannak kialakítva hogy széles a felső részük, hogy be tudd gyűrni a nadrágot, csakhogy én ráhajtva szeretem és kidudorodik a nadrág alatt.
még nem találtam.Mert még nem is kerestem. :(
De amúgy is nem szeretem ha mindenkinek ugyanolyan csizmája van mint nekem.
Ennyi a bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!