Magassarkút sűrűn viselő nők, nektek tetszik amikor a sarok, tűsarok kopog?
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 07:35
12/15 anonim válasza:
Nem, utálom. Alapból nem szeretek zavarni másokat, a kopogó hang meg idegesítő. Plusz utálom ahogy odafordulnak megnézni olyankor. Nem is veszek már fel egy ideje olyan cipőt aminek kopog a sarka.
14/15 anonim válasza:
7 (jún. 22. 09:10): Ez egy jó megállapítás. Ezt én sem értem. De nyilván nem vagyunk egyformák. Tényleg nem tudom miért így kérdezi, és ebben a kategóriában és még ki is emeli egy fél évvel később.
Magára a kérdésre: én nem szeretem, bár nehéz olyan magassarkút találni ami nem kopog, de nem lehetetlen.
15/15 anonim válasza:
Hozzá tartozik a magassarkúhoz, hogy nagyon sok úgy van megcsinálva, hogy hangos ahogy megyen benne az ember. Ez van. Nem szeretem, de elviselem. Bár próbálok olyat keresni ami csendesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!