Ilyenbol van mas markabol feher is amit feher alapu ruhak ala.
Oszinten ennyi a titka. Az egyest meg lepontozom mert 54 kilo vagyok es igy is osszeernek a combjaim
jún. 19. 10:46
5/11 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen testtapaszt, az se feltétlen rossz. Melegben kénylemesebb mint egy short.
jún. 19. 12:21
6/11 anonim válasza:
A golyós dezodor is segít valamennyire, mert ha az ember kezd izzadni, akkor rosszabb. Én vékony alkatú vagyok, a BMI indexem is rendben van, de mégis összeér a combom és nyáron kisebesedik, ha sokat megyek. Szóval a fogyás nem megoldás erre, ha alkatilag ér valakinek össze a combja.
jún. 19. 12:24
7/11 anonim válasza:
Ez tényelg annyin múlik, hogy mi a csípõ-comb aránya valakinek.
Egyébként lefogyni se fog két perc alatt, szóval ez a kérdezőnek a jelenlegi problémájához nem megoldás.
jún. 19. 12:32
8/11 anonim válasza:
Stift+ hintőpor. Most a dm-ben lehet kapni ilyen kidörzsölés elleni deot is combra.:)
jún. 19. 15:50
9/11 anonim válasza:
Nekem egy kicsit X lábam van az is rá tesz egy lapáttal, hogy összeér. Hosszú szárú alsót szoktam én is szoknya alá, de ezt a pántot vagy tapaszt ki fogom próbálni.
jún. 21. 01:11
10/11 VICcus válasza:
Sokfajta lehetősége van, a dezodor/hintőpor nem tökéletes, inkább csak ideiglenes gyors megoldás, ha nincs jobb.
Ha rövid/dekoratívat szeretnél szükséges, akkor combvédő pánt és combvédő csipke.
A legtartósabb, legtutibb pedig a combvédő sort/száras alsó. Ezekből már nagyon jól szellőző fajtákat gyártanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!