Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék Bp-n 85F felsőrésze...

Hol tudnék Bp-n 85F felsőrészes bikinit venni, ahol próbálni is lehet?

Figyelt kérdés

Sajnos, mivel milliószor fogytam-híztam, plusz szoptattam is majdnem 2 évig, a melleim már nem állnak szépen. Mindenképp próbálnom kell a melltartókat is, mert nehéz olyan fazont találni, ami megfelelő. Tervben van a műtét az álomalak elérése után de addig marad a küzdés. Sajnos úgy látom, csak D mellig vagy műmellre gyartanak fürdőruhát.

Ázsia center és hasonlók kilőve, ami nagyobb, az nyugdíjas fazon és semmi tartásuk nincs. Bonprixen látok elfogadhatót, de ott saját költségen kell visszaküldeni, ha nem jó. Sheinen sincs ekkora. De nyilván azt sem tudnám próbálni... Egy darabig F&F-ben láttam nagyobbat, melltartót is ott tudok venni jót, de mostanában(2-3 éve) ott sincs.

jún. 17. 08:57
 1/1 anonim válasza:
esetleg tezenis
aug. 7. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!