Milyen táskát ajánlotok ami nem megy tönkre?
Kezd egy kicsit elegem lenni abból, hogy az olcsóbb táskáim ilyen hamar megadják magukat.
Bár sokat kell spórolnom hozzá,:') de szeretnék egy olyan táskát, ami nem megy szét fél év után, és nem kell kidobni, mert használhatatlan lesz.
Igazi bőr nálam kizárva, jó minőségű műbőrt szeretnék.
Az alábbi márkákon gondolkodtam, de örülnék, ha leírnátok a tapasztalataitokat. Lehet, hogy ezek is hamar szétmennek, kérlek ne hurrogjatok le, ha így van, tényleg semmi tapasztalatom ezekkel a márkákkal.
Guess, Calvin Klein, Valentino, Ralph Lauren, Michael Kors, Moschino, Mango, Ted Baker.
Előre is köszönöm!
A műbőr egy idő után elkezd szétmálani. Ez ilyen. Mi sajnos egy kanapével szívtuk meg, aminek a kárpitozása a szövet mellett műbőr betéteket is tartalmaz. Magától elkezdett pár év után szétfoszlani. De táskám, dzsekim is volt már, amit csak emiatt kellett kidobni. A szívem szakadt meg értük... A műbőrrel csak a környezetet szennyezed és termeled a szeméthegyeket.
A bőrrel mi a baj? Természetes anyag. Ha tönkremegy, egyrészt akár javítható, másrészt ha kidobot, lebomlik, nem az évezredekig megmaradó szemétkupacokat növeled, jobb esetben valahol a földben elásva, rosszabb esetben az óceálokban lebegve... A rengeteg élelmiszertermelésre használt állat bőrét inkább dobják ki, ássák el, csak hogy ne legyen semmilyen módon hasznosítva?! Mert ez szerintem a leganagyobb értelmetlen butaság lenne.
Van olyan bőr táskám, mait kb tíz éve használok és az ég világon semmi baja. Érdekes módon nem akar szétmálani, szétfoszlani. Hosszú távon olcsóbb és sokkal környezettudatosabb megoldás.
Akkor én lehettem balszerencsés de nekem heteken belül elkezdett foltokban kopni, pedig extrán vigyázok a cuccaimra. Életem legrosszabb ár-érték arányú táskája…
Köszönöm szépen a válaszokat!
Vegán vagyok, így a bőr dolgokat is kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!