Akik papucsban/szandálban járkálnak utcán: nem zavar,
hogy undorítóan mocskos lesz a talpatok, amit aztán
bevisztek a lakásba? Illetve hogy visszataszító lesz a
lábatok idővel a bőrkeményedés miatt?
Nem zavar.Nálunk van víz,ezenkívűl habkő,olaj,testapoló,meg ilyesmik.
A balerinámnak véknyabb a talpa,mint a szandálomnak.
jún. 16. 15:13
2/12 anonim válasza:
Nem zavar, de amúgy sem lesz mocskos. A bőrkeményedés meg kezelhető.
jún. 16. 15:15
3/12 Metionin válasza:
Nem lesz mocskos, a lakásban is papucsban vagyok, ha pedig poros helyen jártam vagy elkapott az eső, gyorsan lemosom (a lábam is meg a szandált is) amint hazaérek. A bőrkeményedés meg nem függ össze a szandállal, létezik habkő meg lábkrém, én balettozok is, mégsem ordenáré a lábam, sőt. Pont, hogy jobban figyelek rá, mint aki nem "használja" ilyen módon.
jún. 16. 15:44
4/12 anonim válasza:
Csak nagyon ritkán lesz piszkos a lábam. Ha piszkos lesz, szappanos vízzel lemosom. Ilyen egyszerű. Esténként pedig krémmel kenem be a lábam. Nincs bőrkeményedésem, nincs berepedezve a sarkam.
Te milyen putriban élsz, kérdező?
jún. 16. 18:06
5/12 anonim válasza:
El nem tudom képzelni milyen helyeken jártok, én ha kitettem a lábam az utcára szandálban egyből csupa kosz lett 🤷
jún. 16. 18:24
6/12 anonim válasza:
3.
Még szerencse, hogy mindig csak hazafele irányban van eső vagy por.
jún. 16. 18:35
7/12 anonim válasza:
4#: Ez nem (csak) a "putri"-tól függ:).
Van, aki nem annyira egészséges a lába, lábfeje, pl.: lúdtalpas, csálén megy, csámpás, stb., emiatt is lehet koszos egy talp.
Láttam már nem egy pl.: flip-flop-os nőt, aki szépen nézett ki, de a talpa, leginkább a saroknál eléggé koszos volt.
jún. 16. 18:50
8/12 anonim válasza:
A papucs az nem lábbeli. Egyetlen funjkióját sem tudnám megemlíteni, ami a lábbelik jellemzője lenne. Nem tart, nem véd, csúszik, balesetveszélyes, nem ergonomikus.
jún. 16. 19:08
9/12 Metionin válasza:
#6. Indulás előtt meg szoktam nézni, hogy várható-e eső, azt meg tudni szoktam, hogy poros lesz-e a hely és akkor zárt cipőben indulok el. Plusz a legtöbb célhelyemen nem veszem le a cipőmet, csak otthon. Ha útközben elkap egy nem várt eső, akkor végső esetben a mosdóban megtörölgetem a lábam meg a szandált.
jún. 16. 21:46
10/12 anonim válasza:
Bocs de nekem sose lesz mocskos
A borkemenyedest meg nem a szandal okozza hanem rossz cipp vagy ludtalp a ferde terheles miatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!