Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként milyen ruhával...

Férfiként milyen ruhával tudnám felhivni magamra a nők figyelmét?

Figyelt kérdés

jún. 15. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ne a ruháddal hívd fel!
jún. 15. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Elefántos férfi tanga
jún. 15. 10:01
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Kilógó alsógatya!
jún. 15. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Nőként milyen ruhával tudnám felhivni magamra a férfiak figyelmét?
jún. 15. 10:21
 5/12 anonim válasza:
79%
Szia! Minden nőnél más, hogy mi tetszik neki. Van akinek az elegánsabb, van akinek a vagányabb stílus jön be egy férfin. Viszont igazából mindegy, hogy mi van rajtad, ha komoly nőt keresel, akkor a személyiség/viselkedés az, ami meghatároz mindent. Alapjáraton az, hogy felhívod a figyelmét, a külsőddel, az nem lesz elég.
jún. 15. 13:21
 6/12 anonim válasza:
92%
Szerintem sok nő szereti az inget illetve ha valaki öltönyt visel.Legálabbis és én nekem ez a véleményem.Viszont fontos,hogy ne csak a külsővel hívd fel a figyelmet hanem belsőleg is.
jún. 15. 14:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nem mérvadó nekik, a ffiak amúgy sem öltöznek olyan hivalkodó, szexisen, tehát nem ez a lényeg nekik. Az ápoltság, kifinomultság, jó személyiség számít nekik.
jún. 15. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Minden nőnek más tetszik. Egy alter egyetemista gólyának is, meg egy öltönymániás basic lánynak. Így gyakorlatilag két út van. Vagy egy specifikus közeg átlagolt ízlésének megfelelő darabokat viselsz, ami így nem is feltétlenül önazonos, de mivel olyan stílust képviselsz ami nekik tetszik, lehet hogy sikered is lehet náluk.

A második megoldás, hogy a saját utad járod, kigondolod hogy te mit akarsz sugallni a megjelenéseddel, önazonos és magabiztos leszel a ruháidban. Ez mindenképp pozitív aurát ad neked, amit érzékelni fognak a nők is. Nyilván lesz olyan, akinek nagyon nem esik a stílusod az elsődleges preferenciájába, de sokkal többet nyersz a magabiztos, önazonos kisugárzással.

jún. 16. 06:12
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
75%
Férfiként ne ruhával akard felhívni magadra a nők figyelmét, hanem az egyéniségeddel.
jún. 16. 17:59
 10/12 anonim válasza:

Legyél tiszta,ápolt,legyen tiszta a cipőd,ne legyen testszagod,legyen rendbe a körmöd és járj edzeni,egy szép felsőtestem egy 2000 ft os basic egyszìnű póló is jól néz ki

Ja és legyen szép a fogad egy igényes nő nem áll szóba olyan faszival akinek rohad

Ah de jó hogy már férjnél vagyok es nem kell keresgetnem, 50 ből egyben vannak ezek meg es ez nem minden amit leírtam..

jún. 17. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!