Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » “Nézőként” doktori védésre...

“Nézőként” doktori védésre miben illik menni?

Figyelt kérdés

Kollégámnak nemsokára lesz a doktori védése és publikus esemény, hívott minket hogy a munkahelyi csapat menjen el meghallgatni.

Milyen öltözék illik? Sose voltam még ilyen eseményen, nem tudom mennyire kell “ünneplős” ruha.

(Nő vagyok)

2024. jún. 13. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Én már sok ilyenen voltam. Nem te leszel a fő műsor, szóval kimondottan nem kell kiöltöznöd. Normál utcai ruha, vagy a miben munkába is jársz, teljesen megteszi. Én kicsit csinosabban öltöznék, de nem kell túlzásba vinni. Volt olyan, aki farmerban, pólóban ülte végig és nem nézték ki miatta.
2024. jún. 13. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 köszi 😊 akkor ezek szerint amikben járok nyáron dolgozni az jó lehet…? (iroda-kompatibilis nyári egyberuha, vagy valami lazább nyári blúz egy normális nadrággal)
2024. jún. 13. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletes.
2024. jún. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!