Szereted a Pepco, Kik, Sinsay ruháit?
Pepcoban gyerek ruhákat szoktam venni, azok meglepően jók. Jó az anyaguk, nincs bennük hátul címke (az a halálom, ki rak már címkét egy baba ruhába hogy aztán ott bökje a kis nyakukat), a mintájuk is tartós szokott lenni. Egy hátránya, hogy szárítóban nagyon összemegy, de igazából ezt könnyű azzal orvosolni, hogy eggyel nagyobbat veszek. Az én méretemben nem nagyon van cucc, nekem onnan XS-es kéne, de azokból nem szokott lenni.
Kikbe nem nagyon megyek, párszor betévedtem, de csupa nagy méretű ruhát láttam.
A Sinsayt szeretem. Sok a rossz minőség is, pl több fekete farmerom volt onnan, na soha többet. Pár mosás után már kopottak lettek. De vannak tök jó felsőim is, most skortokat rendeltem onnan, azok is teljesen okésak. Nyilván nem a legtartósabb dolgok, de azért ha személyesen látja az ember amit venni akar, akkor szerintem meg lehet állapítani, hogy átlag 1-2 szezont azért kibíró fast fashion, vagy egy hordás után használhatatlan cucc. Van mindkettőből, alaposan meg kell nézni mit vesz ott az ember.
A Sinsay-t igen.
A Pepcoban és a Kikben nem találtam még olyan ruhát, ami illene a stílusomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!