Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szereted a Pepco, Kik, Sinsay...

Szereted a Pepco, Kik, Sinsay ruháit?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 19:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. jún. 8. 19:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Rövidnadrág, felső téren igen, farmerok, leggings téren viszont úgy tapasztaltam, hogy nem a legjobb minőségűek. De amúgy összességében én nem vagyok ellenük, simán bemegyek ruhát próbálni bármelyikbe.
2024. jún. 8. 20:14
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Zeke a cégek nem gyártanak, hanem forgalmaznak ruhákat. Tehát nincs olyan, hogy Pepco ruha, azt a ruhadarabot lehet, hogy még 12 másik kiskereskedőnél is megveheted.
2024. jún. 8. 20:28
 4/16 Metionin ***** válasza:
54%
Pepcoban és Kikben nincs rám méret, Sinsayből vannak cuccaim, főleg pizsama meg fehérnemű, azok nagyon jók. Utcai ruhából ritkán találok nekem tetszőt de van egy több éves ruhám, amit nagyon szeretek.
2024. jún. 8. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Pepci, Kik ruháit igen. Sinsayben nincs rám való ruha, de egyszer vettem egy pénztárcát, hát az arany felirat már másnap elkezdett lekopni, vicc az egész.
2024. jún. 8. 21:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Kikét igen
2024. jún. 8. 22:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Pepcoban gyerek ruhákat szoktam venni, azok meglepően jók. Jó az anyaguk, nincs bennük hátul címke (az a halálom, ki rak már címkét egy baba ruhába hogy aztán ott bökje a kis nyakukat), a mintájuk is tartós szokott lenni. Egy hátránya, hogy szárítóban nagyon összemegy, de igazából ezt könnyű azzal orvosolni, hogy eggyel nagyobbat veszek. Az én méretemben nem nagyon van cucc, nekem onnan XS-es kéne, de azokból nem szokott lenni.

Kikbe nem nagyon megyek, párszor betévedtem, de csupa nagy méretű ruhát láttam.

A Sinsayt szeretem. Sok a rossz minőség is, pl több fekete farmerom volt onnan, na soha többet. Pár mosás után már kopottak lettek. De vannak tök jó felsőim is, most skortokat rendeltem onnan, azok is teljesen okésak. Nyilván nem a legtartósabb dolgok, de azért ha személyesen látja az ember amit venni akar, akkor szerintem meg lehet állapítani, hogy átlag 1-2 szezont azért kibíró fast fashion, vagy egy hordás után használhatatlan cucc. Van mindkettőből, alaposan meg kell nézni mit vesz ott az ember.

2024. jún. 8. 22:18
 8/16 anonim ***** válasza:

A Sinsay-t igen.

A Pepcoban és a Kikben nem találtam még olyan ruhát, ami illene a stílusomhoz.

2024. jún. 8. 23:25
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
És csak tovább fújja mindegyik. Mindenhol több tucat beszállító ruháit árulják (akik még csomó másik helyre is szállítanak, akár a 2 másikhoz is éppen), de az nekik Pepco ruha :)
2024. jún. 9. 11:27
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Itt egyedül te fújod amit már egyszer leírtál. Attól még, hogy több márkát forgalmaznak lehet róluk általánosságben véleményt alkotni. Nyilván az árazásból adódóan nem olyan egetverőek a különbségek.
2024. jún. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!