Rendelt már valaki eredeti UGG csizmát a vaterán? Vagy valakinek van eredeti UGG-je?
Egyrészt érdekelne, hogy ha rendelted, a méret rendben volt e, másrészt hogy milyen a csizma? Kényelmes? És hajlik a talpa? Megéri az árát? nagyon fázós lábú vagyok.
Köszi
Én nem rendeltem de van eredeti.:)
Nem adnék érte ennyi pénzt már, de én is gondolkoztam rajta hogy veszek onnan, most hogy tudom milyen ez a csizma hát nem mondom hogy megéri az árát mert a talpa habszivacs ami köztudottan nagyon gyorsan kopik...
Viszont ha azt nézed hogy az utánzatok is 15-20e ft-k akkor inkább eredeti éri meg jobban az megint más kérdés hogy azt kapod e amit rendelsz elég necces előre fizetni szerintem.
Én is meggondoltam magam és Én sem veszek inkább, mert teljesen lekopik a sarka:S Az enyém Sketchers, nem Ugg, de szerintem nem sok különbség van a talpuk között...Szerintem gondold át, nagyon:S
24/L
Igen, ennek más a talpa, szóval lehet inkább ilyet vegyél:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!