Mellbimbó tapasz fajták?
Figyelt kérdés
Van olyan mellbimbó tapasz amelyik tart is valamennyit? Nagyon sok féle van, ti melyiket használjátok? Vannak előre megszabott alakúak vagy te "tépsz" magadnak? Ragasztósak, egyszer használatosak? (Ragasztós-"cuppanósat" próbáltam már, azt utáltam)
Elore is koszonom a segitseget!
jún. 6. 11:36
2/6 anonim válasza:
Rajtam pont ma van ilyen először. Kínából rendeltem. Olyan mint egy ragtapasz, fel kell ragasztani. Gondolom egyszer használatos. Nap végén leszedem, másnap másikat rakok fel. De ahogy írtam, nagy tapasztalatom még nincs ezekkel.
3/6 A kérdező kommentje:
Es tart vagy csak arra van hogy ne latszodjon a mellbimbo?
jún. 6. 12:12
4/6 anonim válasza:
Van nagyobb csepp formájú, ami elvileg tart is, vagyis megemeli a mellet. De a nagy mellet már nem tartja meg, illetve a lógós kicsit sem.
5/6 anonim válasza:
"Es tart vagy csak arra van hogy ne latszodjon a mellbimbo?"
2-es vagyok. Ez ami nekem van, csak a mellbimbót takarja. De én direkt ilyet szerettem volna, hogy emiatt (esetleg átütne a bimbóm) ne kelljen külön melltartót hordanom.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaa ertem, koszonom!
jún. 6. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!