A Kínai, vagy a Vietnámi Converse a tartósabb ?
Egy ideje nem találok normális Converse cipőt. Az előzőt még vagy 5 éve vettem kint valahol.
Ma a Hervis-ben voltam, 2 variáció volt(elvileg ugyan az a sima, nem magasszárú):
Egyik:
Made in China:
Rosszabb anyagminőség, kicsit másabb kialakítás a sarokvédőnél.
Made in Vietnam:
Jobb, finomabb anyaga van ,
(főleg belül nagy a különbség), mint a Kínainak, de oldalt ahol a vászonhoz van ragasztva, az összes, középen puklis volt, eléggé látható módon.
Lassan feladom, de gondoltam hátha van valakinek tapasztalata a két verzió között.
Kiscsaj aranyos volt odajött hozzám, hogy segíthet e, mutattam neki a két verziót, mosolygott, hogy látja Ő is, elég gáz.
Köszönöm ha van tapasztalatod, és megosztod.
Ja, máshogy is néz ki, ahhoz képest full vágyainak hát a Vietnámi és a kínai is. :( még a Converse márkaboltban is ezeket a szivacsos belsejű szrokat találtam.
Itt pl egész jó utánzat van, de még itt is látszik a különbség, főleg a gumi fényénél, az anyagon, a rugalmasságon.
De magyarban meg még a videóban szereplő fake től is, nagyobb, szinte csak ilyen gagyi szivacsos belsejűt találni.
Én is azt vadászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!