2/8 anonim válasza:
Igen. Miért mire gondoltál még ezen kívül?
3/8 anonim válasza:
Nő esetében igen, férfiként necces a melltartó.
5/8 hosszúhajú válasza:
én nem azt nézem ki miben van - én szakadt pólóba futok nyáron,- hanem azt hogy komolyan veszi és rendesen csinálja. jobban tisztelem a macinacis keményen dolgozókat, mint a legdivatosabb címlapra való lazsálókat. ( múltkor pár huszonéves iszonyú trendi feltűnően divatos rucis csajszik "futottak" körbe, 3 percet röhögcséltek, 5 öt beszéltek, majd sétáltak 10 métert... közben a susogó felsős bácsi 3 szor húzott el mellettem. :O
6/8 hosszúhajú válasza:
azért melltartót csak akkor vennék ha nem annak látszik, nem átlátszó, nem ezerrel dekoltált, szóval hogy ne úgy nézzen ki mint egy melltartó, hanem mint egy rövid sport top vagy ilyesmi..
8/8 anonim válasza:
Teljesen, de inkább legyen crop top hatása mint melltartó (férfiként mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!