Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Tisza cipő márkaboltokban...

A Tisza cipő márkaboltokban mekkora kínálat van?

Figyelt kérdés

Alig lehet találni méret és szín szerinti megfelelő cipőt.

Nem olyan, mint egy adidas, hogy mindenből van rengeteg.

Megéri elautózni egy márkaboltba?

jún. 5. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Elautózni?! Munkából hazafelé gyalog nekem 10 perc kitérő!

Amúgy tavasszal volt valami kiárusítás. Benéztem. Hát elég gyér volt a kínálat. Vagy extrém nagy, vagy szinte gyerekméret, vagy nagyon hülye szín, amire kedvezmény volt. Később már tudatosan a netről kinézett typusokat kerestem. Az eladótól külön kell kérni hogy ebből vagy abból a modellből van-e a méretedben. Az enyémben szerencsére volt.

Mindenképp próbáld fel helyben, mert nagyon el vannak méretezve! Általában egy, de inkább két számmal nagyobb kell. Sőt Tiszán belül sem egységes a méretezés. Van egy régebbi cipőm, kb 8 éves lehet. Számszerint eggyel kisebb, mint amit most vettem. Egymáshoz mérve a talpukat, viszont az a nagyobb!

jún. 5. 20:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem Győr, Pest, és Siófok is 60 km, itt van 3 márkabolt. Kéz alól szereztem egy vadiúj darabot, és tényleg, amit írsz, a 41-es lábamra kicsi a 41-es cipő. Folyamatosan méretprobléma miatt eladó rengeteg a neten, de idióta színekkel.

A webshopjukon meg van vagy 5 fajta cipő, a jó méretből 1-2 fajta papagájszínű akármi. Nem is értem, miért ilyen satnya a kínálatuk.

jún. 6. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!