Ki miben van ma suliban?
Nem csak a kérdés kiírás napján válaszolhattok, hanem folyamatosan. ^^
Rajtam ma sulis ünneplő van. Matrózblúz, fekete szövetnaci, magassarkú, a sulis sötétkék sál, és fekete blézer, amíg hűvös van.
18/L
Földig érő világoskék szoknya fehér virágos mintával
Fehér vékony pántos croptop
Fehér kötött rövidujjú kardigán
Fekete loafer
Barack színű vászontáska
Egyetem is számít?
Fekete vászon/tornacipő, fekete farmer (itt is hűvös van), barna galléros felső, fekete obszidián nyaklánc, fekete óra, barna bőr hátizsák (biciklivel jöttem, ezért ez praktikus). Meg persze alsónemű.
Hűvös időre készültem ma, úgyhogy tornacipő, fekete nadrág, fekete metallicás női póló és fehér oversized hoodie.
18/L
#3 vagyok, de eltelt egy nap.
Ma ugyanaz a fekete tornacipő van rajtam mint tegnap. Ugyanaz az óra. Most egy ezüst nyaklánc van rajtam, fehér blúz, szürke farmer, fekete textilöv. Fekete bőr oldaltáska.
#1 vagyok
Ma vizsgázni voltam:)
Fekete cipőben, fehér farmershortban (amivel beleültem egy muskátliba, ezért piros foltos lett) és mályvaszínű virágos felsőben (amit leettem vizsga után szecsuáni szósszal)
De megérte, mert nagyon nehéz volt és csak egy darab tételt tudtam, és sikerült pont azt kapnom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!