Honnan öltözködtök? Melyik a számotokra leghasználhatóbb üzlet/weboldal?
Figyelt kérdés
jún. 1. 21:14
1/8 A kérdező kommentje:
Elsősorban nőkhöz szólna a kérdésem
jún. 1. 21:14
2/8 anonim válasza:
Blue Nature,Envy nagyrészt.Megrendelem vagy üzletben,ha épp arra járok/próbálni akarok.Van pár turis és vintedes ruhám is.De ott itt ezeket a márkákat keresem.
4/8 anonim válasza:
Mostanában rákaptam a Sinsayre, mert elég olcsó, a felsőik meg nem rosszabbak mint máshol. Reserved is jó. Szeretem még a New Yorkert meg a Tezenis utcai ruhákat is. Az az igazság, hogy már a fast fashion is olyan drága, hogy az ezeknél drágább árkategóriás boltokban nem akarok vásárolni. Meg persze a turkálókban is lehet jó cuccokat taláni, csak az meg lutri és türelemjáték.
5/8 A kérdező kommentje:
#4 igen, ezt én is tapasztalom, nagyon durva áraik vannak és számomra elég használhatatlan cuccok vannak mostanában a Zarában pl és társaiban.
Ezért is érdekel hogy kinek mik a bevált helyei.
Egyébként köszönöm a válaszokat
jún. 2. 21:59
6/8 anonim válasza:
Zalando - az összes hasonló oldal közül ezt szeretem a legjobban. Rengeteg márka van fent, ami illik a stílusomhoz, gyorsan szállítanak, gyakran vannak akciók.
7/8 anonim válasza:
Az vicc, hogy a Bershka, Pull & Bear cuccaim tovább bírják, mint amiket a Zarában veszek.
8/8 anonim válasza:
Otthoni cuccok: sinsay, gate shop
Ruhák; disturbia, hellbunny
Nadrágok, ruhák; remixshop outlet
(Itt pl levi's nadrágokat szoktam venni, 7-8000ért új, címkéseket ki lehet fogni. Desigual ruhák 10-12e. Szeretem ezeket amárkákat, de ettől többet nem érnek)
Cipők; rieker, jana, mustang (szezon végén, fél árban 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!