Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen munkahelyeken kötelező...

Milyen munkahelyeken kötelező nőknek harisnyát viselni?

Figyelt kérdés

máj. 31. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
testszínű harisnyából is van nekem vastagabb. télen vastagot húzok a szoknya alá, nyáron pedig vékonyat. de mint írtam nekem ez nem gond, szeretek így öltözni.
jún. 2. 20:42
 12/17 hosszúhajú ***** válasza:
53%
11. azt meg szabad kérdezni milyen területen dolgozol? tudom iroda, de ez tág. csak kíváncsi vagyok - és gondolom más is - melyik az a terület ahol télen is ilyen szigor van...
jún. 2. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Asszisztensként nálunk kötelező a harisnya egész évben. Térd fölé erő szoknya és testszínű vagy fekete harisnya az elvárás.
jún. 7. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem jobb mint pasiknak kötelezö hosszu nadrág.. ez annyira nem meleg..en pasi letemre inkabb felvennem terdnadraggal nyaron mint a hosszu szövetnadragot
jún. 7. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is kötelező a szoknya és a harisnya. nyáron megy a légkondi, van öltözőnk is jövet-menet át lehet öltözni.
jún. 30. 12:45
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
A hivatalos helyeken szokták kérni a nőktől a harisnyát, de általában a nagy melegben eltekintenek ettől.
júl. 4. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát,van néhány... Légiutaskísérő, szállodai recepciós, kormányzati területen, különböző pénzintézetekben, meg szinte bárhol megkövetelhetik, ahol az adott szolgáltatás színvonala ezt megkívánja. Dolgoztam már én is több olyan helyen, ahol dresscode volt, bár nekem nincs ezzel bajom, mivel egyébként is szinte mindig harisnyát hordok valamilyen formában. Nem szeretek hivatalos helyen, más emberek előtt csupasz lábbal lenni, ezért nálam alapvető, hogy harisnyában legyek melóban.

35/n

tegnap 02:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!