Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek a Retro flip flopok?

Milyenek a Retro flip flopok?

Figyelt kérdés
Retro, mint márkára gondolok, nem régire utal. Ma láttam egy hozzám hasonló vékonyabb típusú lányon (közös rendezvényen) voltunk, világosbarna színben, de nem mentem oda hozzá, hogy megkérdezzem hol vette. Neten nem találtam meg sajnos. Viszont csak hiszem, hogy Retro. De az a kérdésem, hogy ezek baromi izzadós fajták?
máj. 30. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában a flip-flopok vagy műanyagok, vagy gumiból készültek. Nem tudom, hogy a retro márkájú milyen, de ha tényleg retro, akkor gumi, és azokban óhatatlan, hogy beizzad a láb, csúszóssá válik a talp. Nem véletlen, hogy régebben leginkább csak a strandokon használták. (Természetesen már akkor is volt, aki állandó viseletre hordta nyáron, de nem ez volt a jellemző)
máj. 30. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Az a helyzet, hogy nyáron fagylaltot fogok árulni és eszem ágába nincs a forró betonon sportcipőbe rohasztani a lábam. Azért gondoltam, hogy egy ilyen papucs talán megfelelő választás lenne.
máj. 31. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Megfelelő választás, ha viszel magaddal hintőport is!
máj. 31. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!