Vették már vissza cipődet a Deichmannban?
Az én cipőm két hónap után kiszakadt, és arra hivatkozva nem cserélték ki, hogy nem rendeltetésszerűen használtam, mert bebújós módon vettem fel. Ez igaz, na de akkor se kellene két hónap után szétmennie.
A kérdésem csak az lenne, hogy ez inkább kifogás volt a részükről, azaz senkinek se szokták visszavenni a cipőjét?
Nem. Volt olyan, hogy első használatkor levált elöl a cipő talpa. Csak megragasztották vagy 2-3 hét alatt.
Nem vették vissza, nem lehetett cserélni.
Nem, de nem is vittem még vissza. Ehhez hozzá tartozik, hogy nem szoktam ott tömegesen cipőt venni. Egyy cipőm van, amit onnan vettem. Ez egy vízálló bakancs. Túrázáshoz, nehezebb, sárosabb terepen hordom, ahol még a gumicizma túlzás lenne. Tehát közel sem mindennapi hordásra használom. Évente pár alkalommal hordom. Így jó eséllyel 20 évig ki fog szolgálni.
Más cipőboltokba vittem már vissza cipőt. Szintén hasonló problémával. Ott először elküldték javításra. Mivel az is csak pár hónapot bírt, utána utalvány formájában kaptamvissza az árát.
Legutóbb Deichmannba vittem vissza egy cipőt. Ez egy alkalmi bőr cipő volt, nem is a legolcsóbb. Egyetlen hordás után levált a sarka. Vásárlástól számított pár napon belül visszavittem, ezt is csak javították, megragasztották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!