Minek öltözzek be Halloween bulira? Nincs pénzem jelmezre.23L
Nézd át a ruhatáradat, biztos találsz valamit, plusz egy jó smink, és kész is van.
Pl. öltözhetsz tiszta feketébe, erős sminket raksz, vörösre kifested a körmödet... stb.
legegyszerűbb szerintem a vámpír...
biztos van fekete felsőd és nadrágod. én a helyedben egy fekete toppot vennék fel, ami takarná a popsim. latexgatya meg magassarkú. körmöd, szád piros. vámpírfogat beszerezhetsz,vagy akár csinálhatsz is. arcod hulla-sápadt, szemed füstös fekete. szerintem. :) ha meg nem csinálsz fogakat, halloween ribanc vagy ;) :DD (bajos csajokat nem tudom, hogy láttad-e)
hát előbb egy csaj írta hogy ribancnak öltözik, ez szerintem nem nagy ördöngősség a mai világban :D
De neked is tanácsolom a csavarhúzó jelmezt! Köss csavart egy madzagra és húzd magad után :)
Fogsz egy lepedőt, és abból szellem. :D
Csinálsz füleket, és macska. Kartonból kalapot, boszorka, vámpír. Zombi. Horrorba illő porcelánbaba. Most hirtelen ennyi, tippeket találsz hozzá youtubeon, de amúgy is van sok minden még. :D
arcodat be tudod festeni sminkcuccokkal
jelmezt meg nem nagy ügy csinálni kartonpapírból, max 500 ft
én pl tavaly "dögös pipinek" öltöztem: miniruha, kartonból csőr, taréj és faroktollak
voltam ninja: fekete nadrág, pulcsi, sál a fej köré...kartonból fegyverek
de pl szoknyát lehet csinálni krepp papírból, és láttam én már szőlőt lufikból
de tényleg....kartonpapír, ragasztó, madzag, festék v filctoll, és bármi lehetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!