Az, aki Calvin Klein boxert (is) hord, miért teszi? Úgy látom, elég népszerűek, mi ennek az oka?
"Miért teszi?"
Mert majmolni kell,,és mutogatni
hogy a sznobok egymásközött lássák!
A multkor láttam egy lányt meg a pasiját ilyen fekete szinű CK s szabadidőruhában.Hatalmas fehér betűkkel több helyen virított rajtuk fehéren Calvin Clein felirat.
Szerintem röhelyes volt.Tiszta gáz volt,ahogy feszengtek benne.
Vannak márkás ruháim de igyekszem olyanokat válogatni amelyeken a logó vagy nagyon apró,vagy nem is látszik.Nem vagyok én hirdetőoszlop!!
Amúgy a CK semmivel nem jobb,mint bármelyik másik nevesebb ruhadarab,vagy egyszerű pamutalsó.
Talán mert jó minőség.
Én nő vagyok, de szeretem a ck fehérneműket. A triumphtól is jobb, tartósabb. Erős anyagúak, kényelmesek.
Gondolom a férfi temékek is ilyen jók lehetnek.
Van 3 CK boxerem. Hogy miért?
Faterom kérdezte, hogy rendeljen-e nekem is, mert épp 50% akció volt rajta. Mondtam neki, hogy igen. Miért is ne? De őszintén semmivel sem adott mást mint egy másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!