Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúként hordok harisnyát, de...

Fiúként hordok harisnyát, de csak praktikusság szempontjából, imádom, nagyon praktikus az én életvitelemhez. Szerintetek ez tényleg gáz?

Figyelt kérdés
#harisnya

máj. 17. 21:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

Te tudod .Én agyfa$t kapnék ha a lábamra rá lenne cuppantva valami nyúlós xar.

Igyis érzékeny a bőröm A farmer is lekoptatja a szőrt,meg imitt amott be is gyúlad a szőrtüsző.Alig vártam hogy rövidnadrágot vegyek fel,hogy levegőt kapjak.

máj. 19. 08:57
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Jajj, ez a kötött-bordás harisnyás!
máj. 19. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

12.

Ráadásul több regje van és egyetértőleg válaszolgat is magának, hogy pozitív visszajelzés is legyen.

máj. 19. 14:20
 14/21 anonim ***** válasza:
43%

Hát ha bejön akkor nyugodtan. Bár nem tudom miért kell ezt időnként megkérdezni?

Mert ha azt kérdeznéd, hogy bizonyos harisnya passzol e bizonyos ruhákkal, akkor izgalmasabb lennél.

máj. 19. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Simán hordhatsz. Akár rövidnadrággal is. Akár pamutot, akár nejlont. Csak kreppet és áttetsző feketét ne vegyél fel, mert ez a kettő undorító.
máj. 19. 14:58
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

#15 A krepp harisnya valóban nem jó, de a fekete áttetsző miért lenne undorító? Az pont jól néz ki, sokan hordanak fekete nylonharisnyát.

Mondjuk nekem éppen nem a fekete, hanem a fényes testszínűek tetszenek, hordom is, mondjuk vannak akiket irritál vagy nem érti miért kell melegben is felvenni 😉. Hát mert aki ilyen harisnya mániás, az ragaszkodik hozzá...

máj. 19. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
13# Ja értem.A kis ratyesz ezt élvezi.Akkor a másik a "női fehérneműt szeretne hordani,de hogy mondja el a barátnőjének"ugyanaz a tag!!
máj. 20. 00:10
 18/21 winR ***** válasza:
100%
Nem gáz, hordd nyugodtan ha neked jólesik és tetszik.
máj. 21. 07:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
En is hordok imadom.. ma is abba mentem melozni .testszinü.. terdnadrággal
máj. 23. 06:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Részletzd már ezt a praktikusságot,mert nemigazán értem!
máj. 23. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!