Fiúként hordok harisnyát, de csak praktikusság szempontjából, imádom, nagyon praktikus az én életvitelemhez. Szerintetek ez tényleg gáz?
Te tudod .Én agyfa$t kapnék ha a lábamra rá lenne cuppantva valami nyúlós xar.
Igyis érzékeny a bőröm A farmer is lekoptatja a szőrt,meg imitt amott be is gyúlad a szőrtüsző.Alig vártam hogy rövidnadrágot vegyek fel,hogy levegőt kapjak.
12.
Ráadásul több regje van és egyetértőleg válaszolgat is magának, hogy pozitív visszajelzés is legyen.
Hát ha bejön akkor nyugodtan. Bár nem tudom miért kell ezt időnként megkérdezni?
Mert ha azt kérdeznéd, hogy bizonyos harisnya passzol e bizonyos ruhákkal, akkor izgalmasabb lennél.
#15 A krepp harisnya valóban nem jó, de a fekete áttetsző miért lenne undorító? Az pont jól néz ki, sokan hordanak fekete nylonharisnyát.
Mondjuk nekem éppen nem a fekete, hanem a fényes testszínűek tetszenek, hordom is, mondjuk vannak akiket irritál vagy nem érti miért kell melegben is felvenni 😉. Hát mert aki ilyen harisnya mániás, az ragaszkodik hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!