Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szép test > jó öltözködés?

Szép test > jó öltözködés?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy sokan hiába figyelnek oda mit vesznek fel, milyen színeket párosítanak milyen ruhadarabbal, rajtam egy sima póló+nadrág jobban néz ki, mert szálkás, izmos testem van és magas is vagyok.

Ez így van, hiába vesz fel valaki bármilyen szép ruhát, egy jó testen akármi jobban néz ki, még ha nem is figyel az öltözködésre?

máj. 15. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami..Szerintem is fontos, hogy milyen testre húzza fel az ember az adott ruhadarabot. És az, hogy hogy érzed magad a bőrödben egyébként is tükröződik az egész tartáson, viselkedésen.
máj. 15. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a második fotón levő srác sokkal jobban néz ki. Ízlések és pofonok…
máj. 15. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:

10

Az ilyen szinten izomos férfiak, leginkább csak a férfiaknak tetszenek.

máj. 16. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
10, igen, női szemmel az ugrott be, hogy hú basszus, ez a pasi meg tudna ölni...jobb nem kettesben maradni vele.
máj. 16. 17:58
 15/16 A kérdező kommentje:
máj. 16. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem fontos egy pasiban, hogy hogyan öltözködik, pl egy jó ing sokat tud dobni nálam. A test is fontos, de inkább egy stílusos átlagos pasi, mint egy kigyúrt slampos.
máj. 19. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!