Fehér sportcipő másnak hogy nem töri a lábát a sarkánál vagy oldalt is? (Zokni ugye olyan rövid, hogy nem ér a cipő széléig.)
Rövid szárú zoknival szokás hordani, úgy hogy a zokni abszolút ne látszon, mintha nem is lenne az emberen.
Hogy nem töri a sarka felett, bokájánál másokat? Nekem tör mindig ezért nem tudom így hordani.
Jó ötlet, megpróbálom, köszi!
Te is így zokni nélkül hordasz ilyen cipőt?
Múltkor vettem egyet és oldal is törte, de még kicsit a nyelve elől is dörzsölt, bár az nem volt vészes.
Csak az ostobáknak töri. Akik majomkodnak ezzel a hülye titokzoknival.
Titokzokni: olyan ruhadarab, amit azért vesznek fel egyesek, mert bár jól tudják, hogy csak hátránya van sportcipőbe mezítláb bújni, nem mernek normális zoknit venni, nehogy megszólja a többi birka.
Senki nem szól meg, mostanában egész divatos “retró” módon, kilógó zoknival hordani. Szimplán nekem nem tetszene úgy magamon.
6.
Akkor meg is van a megoldás, normálus zokni. De fogadjunk, hogy a kérdező számára akkor is fontosabb az úgynevezett divat, mint az, hogy ne törje a lábát. De akkor meg minek koptatjuk itt a szánkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!