Ilyen stílusú lányt/nőt hol lehet találni? Létezik még ilyen egyáltalán?
máj. 8. 06:53
2/12 anonim válasza:
Semmi extra. Rém unalmas a számomra. Pluszban annyi ilyen van mindenfelé.
Ilyen tipikus vidéki naív lány jut róla az eszembe. Olyan aki csinos akar lenni de nagyon basic ês nem nagyon ért az öltözködêshez.
3/12 anonim válasza:
Keresztény ifjúsági / egyetemista közegekben minden második basic white girl így néz ki.
A másik oldal meg a sportos, kapucnis pulcsis trendet követi.
4/12 anonim válasza:
Ez egy kicsit alter beütésű nekem. Keress rá instán, hogy ngl pestmegye alter és kiad pár oldalt, ahol ilyen csajok vannak.
5/12 anonim válasza:
Hogy alter ez??? Ne röhögtess.
Ez egy tök alap, jókislànyos egyetemista vagy egy kisgyerekes anya.
Igen, vallásos közegek, néptánc, klasszikus zenei csoportok, kismama jóga helyek környékén huszassával vannak ilyen nők.
6/12 anonim válasza:
#5 nekem a mintás szoknyáról jutott eszembe, hogy alter, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, legyen inkább neked igazad.
7/12 anonim válasza:
6, a virágmintás szoknya az egyik legtipikusab feminin dolog amit valaki felvehet.
8/12 anonim válasza:
#7 rendben ment a zöld pipa, én tudtam rosszul. Láttam hasonlót egy alterlányon, azért gondoltam.
9/12 anonim válasza:
Mondjuk Buda. Ott mindig látok hasonlót, vagy valamilyen módon a farmer-pólótól eltérő viseletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!