Hàny évesen kaptàtok az első tangàtokat?
Figyelt kérdés
Rendszeresen azt viseltek?ápr. 29. 06:14
1/16 anonim válasza:
Kapni sose kaptam, hiszen akkor kaptam ruhákat csak amikor gyerek voltam. Egy gyereknek meg fura lenne ha tangát venne a szülő.. én vettem magamnak kb 19-20 évesen, de sose volt kényelmes számomra. Sose hordok tangát azóta sem.
2/16 anonim válasza:
Gimis voltam, 15-16 éves körül. Akkor még rendszeresen nem hordtam. Emlékszem eleinte nagyon furcsa volt felvenni. Kicsit zavart is, hogy bevág. De ilyet kértem, mert a "nagy lányok" azt hordták. :D Utólag belegondolva elég vicces. Egyébként ahhoz képest, hogy tanga, kis szolid darab volt. Emlékszem, drapp egyszínű, finom anyagú tanga volt, az elején "Fila" logóval.
Később teljesen megszoktam, szeretem hordani, kényelmes számomra.
3/16 anonim válasza:
Nem kaptam, hanem a zsebpénzemből vettem 16 évesen. Sokáig kellett szoktatnom magam hozzá, hogy ne találjam kényelmetlennek, mert előtte csak ilyen bikinialsó fazonokat viseltem.
4/16 anonim válasza:
12 éves voltam. Anyának mondtam, hogy ki szeretném próbálni, ő pedig vett egyet. Azóta is azt hordok inkább. 33 éves vagyok.
5/16 anonim válasza:
SEMMIFéLE fehérnemüt nem szokta KAPNI, magamnak veszem, amióta emlékszem rá.
7/16 anonim válasza:
Én a barátnőmtől kaptam 21 éves voltam, ő szereti és mondtam, hogy kibróbálnám 🙂. Nekem is fura volt sokáig, de azért hordok.
8/16 anonim válasza:
Nekem ez kimaradt. Pedig annyira görcsöltem, hogy a nagylánykodásnak része a tanga, és MUSZÁJ.
9/16 anonim válasza:
Pontosan nem tudom már, de tizenéves koromban kaptam egy nagyon kis cukit, de baromi kényelmetlen, így nagyjából 20 éves koromra abba is hagytam a próbálkozást.
10/16 anonim válasza:
12 kértem, bikiniben is. Együtt vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!