Holnap már nem lesz lics pocs idő, világos színű télikabát vállalható suliba?
ápr. 25. 22:43
1/4 anonim válasza:
Csapadék itt nem nagyon volt. Szerdán talán, de azt nem tudom, mert az nekem ho nap, nem mozdultam ki 😃. Szóval nincs locs-poccs.
Hideg sincs annyira. Pulcsi+átmeneti kabát. Télit én már nem venném elő, vagy ha neked még elől van, akkor rakd el nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, és milyen idő várható arra, de felénk szerintem 15-20 fok lesz, én biztos túlzásnak érezném a télikabátot (főleg, hogy én is fázós vagyok, de az egész idei telet végigtoltam az átmeneti kabátomban 😀).
Inkább öltözz alá te is vékonyabb kabátnak szerintem, azért csak május van mindjárt...
4/4 anonim válasza:
Te döntöd el mit veszel fel ha fazol teljesen jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!