Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a stílusról?

Mit gondoltok erről a stílusról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről az öltözködési stílusról

[link]

ápr. 25. 13:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Macinaci. Mit kell nézni?
ápr. 25. 21:46
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem is tudtam, hogy az otthoni bekuckózós ruha stílusnak minősül :D
ápr. 25. 22:12
 13/25 hosszúhajú ***** válasza:
jön még vélemény. kár hogy ezt a bemutatós 3. ujj cuccot tetted a kérdésbe. nekem teljesen más hatás lett volna, ha a 2. képet teszed. mert így az volt az első gondolatom hogy ki ez a f...sz aki így bemutogat? eleve más a benyomás. - a 2. képen már a ruhára is tudtam figyelni, nemcsak a bunkó pózra. nekem tetszenek a kényelmes laza darabok. kb így járkálnak a milliárdos világsztárok is az utcán privátba. ha nem egy irodába veszed fel, vagy suliba, akkor jó. ja, de te biztos suliba vennéd fel. hát oda nem. azt a képet sugallja, hogy lesz..rom. random hétvégén simán. - kivéve randi...
ápr. 28. 02:37
 14/25 anonim ***** válasza:

Biztosan így öltöznél akkor is ha egy elit cég irodaházában dolgoznál, esetleg egy autószalonban vagy eladó? Ebben a szerelésben elmennél egy állásinterjúra, vagy a legjobb barátod esküvőjére, talán egy kedves rokon temetésére?

Hétvégi grillezésre jó, kutya sétáltatáshoz elmegy, de ez nem egy stílus, hanem egy adott helyzetben elfogadható szett.

ápr. 28. 10:44
 15/25 anonim ***** válasza:
Suttyó
ápr. 28. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez egy jó stilus, divatosak az Essentials melegítők most nagyon
ápr. 30. 16:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Egészen jó, külföldön divatos, itthin még vannak akik nem ismerik, nekik fura lehet.
ápr. 30. 16:14
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
Mármint mit nem ismernek itthon? Kora este 6 körül a környéken minden második pasi (és csaj) így sétáltatja a kutyát vagy ugrik le a boltba. Az már más kérdés, hogy a többségénél inkább funkcionális ruha mint stílus. Hiszen iskolában még elmegy, max pár idősebb tanár fog ferde szemmel nézni. De dolgozni azért elég kevés helyre lehet így járni. Bezzegkülföldön is.
ápr. 30. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:

#19 ezeket a márkákat, a UK Dripet összességében. Ez olyan, mint a szakadt farmer. Van akinek elszakad és igénytelenségből hordja, más meg fizet érte márkás üzletben és direkt szakadt.

Van aki igénytelenségből hord megelgítőt, de a Trapstar, Essentials és hasonlók 70 ezres melegítőszettek, koplekt divatirányzatok oszlopos tagjai, mint pl a UK vagy US Drip.

Nem negatívan említettem meg, hogy sokan nem ismerik, nem is kell ismerni, nem ez teszi az embert, hogy követi-e a divatot vagy sem.

Akit érdekel ez a fajta stílus az külföldön és itthon is viseli, de a kiindulópont külföld volt, bár itthon is rengeteg sztár öltözik így/hasonlóan.

ápr. 30. 17:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Az előző kommentem kicsit félreérthető lett a nem ez teszi az embert, hogy követi-e a divatot résznél, hiszen vannak ezen kívül más trendek is. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem ez teszi az embert, hogy ismeri-e ezt a részét a divatnak.
ápr. 30. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!